SVL customer center wins architecture award

The brand SLV has been communicating with its customers at eye level through its own visitor center since 2016. Interested visitors can take a tour through the world of products of the illumination expert SLV and experience the various possible applications of light modules here in Übach-Palenberg. For the first time, light systems by SLV become spatially experienceable and trends are presented. According to the designs of the agency dreiform GmbH from Cologne, mp was responsible for the complete construction, including a steel stage. mp was commissioned to redesign the former warehouse into a intuitively experienceable interaction room according to the guidelines of the agency. The construction elements are very flexible, interactively equipped and often mobile, in order to show new brand aspects again and again. The finished solution was rewarded the silver apple and thus the second place of the FAMAB Awards 2016 within the category ARCHITECTURE „Best Brand Architecture“.

Customer SLV GmbH
Size 380 m²
Trade fair/location SLV Visitor Center, Übach-Palenberg 2016
Design dreiform GmbH

35
years
innovative Lichtkompetenz
3000
lights
on 49 m²
5
chapters
of company history on one place